RECYCLING

AB Clean / JACOBS GROEP voert het dakgrind af, vanaf het werk naar een verzamel locatie in Beverwijk en daarna naar de vestiging in Balkbrug.

Hier staat een grindwasinstallatie, die het grind grondig reinigt en sorteert op grootte. De reiniging is nodig, aangezien het verwijderde dakgrind over het algemeen vervuild is.
Het kleinere, 4-16 mm gewassen grind zal worden verwerkt in beton. Het grotere 16-32 mm grind wordt weer ingezet als dakgrind.

Een duurzame oplossing voor het dakgrind volgens de Cradle to Cradle methode.

Oud grind wordt opgezogen en meegenomen naar de ‘depots’ van AB Clean in Beverwijk, Amsterdam of Balkburg.
Het kleinere, 4-16 mm gewassen grind zal worden verwerkt in beton. Het grotere 16-32 mm grind wordt weer ingezet als dakgrind. Dit grind heeft een maximale ondermaat van 4%.
Een belangrijk voordeel van dit grind is dat de begroeiing minder snel terugkeert tussen de stenen daarmee kan op de onderhoudskosten flink worden bespaard.

Wilt U een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een kostenberaming voor u op maat!

11 speciale zuigwagens:

AB Clean beschikt over een 11 speciale zuigwagens. Naast het verwijderen van dakgrind is AB Clean ook gespecialiseerd in het aanbrengen van dakgrind.

Zuigen

Deskundig & Gespecialiseerd:

AB Clean beschikt over deskundige en gespecialiseerde medewerkers die uw opdracht graag willen uitvoeren.

Isoleren

Droge Stoffen:

Naast dakgrind is het ook mogelijk om diverse droge stoffen te blazen. Voorbeelden: Zand, split, schelpen, isolatiechips of substraat voor daktuinen.