RENOVATIE

Renovatie van een woning, een hele woonwijk of van de tweekapper op de hoek kennen we allemaal.

Het herstellen van de oude glorie bij slijtage of veroudering of juist het te niet doen van moderne aanpassingen die het karakter van het pand ondermijnen, allemaal renovatie.

Maar een renovatie hoeft zeker niet altijd een totale facelift te zijn.

Wanneer een pand te maken heeft gehad met brand- of waterschade of wanneer het herstel van veroudering meer is dan een eenvoudige reparatie spreken we ook van een [dak]renovatie. Natuurlijk is meestal een reparatie voldoende om schade of slijtage te verhelpen. Soms echter, is een dakrenovatie of een totale vervanging nodig wanneer het dak beter in het geheel vernieuwd kan worden omdat de schade of slijtage te ingrijpend zijn.

Een andere mogelijkheid is renoveren omdat de u moderne aanpassingen aan uw woning wilt herstellen naar de oorspronkelijke stijl. Destijds werd dat gezien als verbetering maar u wilt het originele uiterlijk van de woning zichtbaar maken. Voor degenen die juist het karakter willen behouden of herstellen is het dan nodig om te renoveren. Dakpannen in de oorspronkelijke stijl bij voorbeeld, met de mogelijkheden tot isolatie en ventilatie van nu.

Wilt U een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een kostenberaming voor u op maat!

11 speciale zuigwagens:

AB Clean beschikt over een 11 speciale zuigwagens. Naast het verwijderen van dakgrind is AB Clean ook gespecialiseerd in het aanbrengen van dakgrind.

Zuigen

Deskundig & Gespecialiseerd:

AB Clean beschikt over deskundige en gespecialiseerde medewerkers die uw opdracht graag willen uitvoeren.

Isoleren

Droge Stoffen:

Naast dakgrind is het ook mogelijk om diverse droge stoffen te blazen. Voorbeelden: Zand, split, schelpen, isolatiechips of substraat voor daktuinen.