A.B.Clean is een gespecialiseerd bedrijf in het zuigen en blazen van droge stoffen

Onze hoofdwerkzaamheden zijn het zuigen en blazen van dakgrind 16/32. Ook kunnen wij grind 30/60 (spoorweggrind) opzuigen en grover grind zoals 30/60 en 50/80 met kubel en kraan aanbrengen.

Services

Verder kunnen wij kruipruimtes leegzuigen en weer begaanbaar maken. Hierna kunnen wij deze zonodig weer vullen met zand/schelpen of isolatiekorrels. Voor uw en onze veiligheid kunnen wij ook dakrandbeveiliging leveren en aanbrengen.

Werkgebied

A.B. Clean werkt door het hele land en heeft tevens een vestiging in Helmond. Verder hebben wij een samenwerkingsverband met Jacobs in Balkbrug.

Techniek

A.B.Clean beschikt over eigen modern materiaal, welke voldoet aan de laatste eisen van techniek met betrekking tot geluidsnorm, emissies en veiligheid.

AB Clean werkt met het cradle-to-cradle concept

Oud grind wordt opgezogen en meegenomen naar de ‘depots’ van AB Clean in Beverwijk, Amsterdam of Balkburg.
Het kleinere, 4-16 mm gewassen grind zal worden verwerkt in beton. Het grotere 16-32 mm grind wordt weer ingezet als dakgrind. Dit grind heeft een maximale ondermaat van 4%.
Een belangrijk voordeel van dit grind is dat de begroeiing minder snel terugkeert tussen de stenen daarmee kan op de onderhoudskosten flink worden bespaard.

DOWNLOAD

Al sinds 1999 zijn wij VCA* gecertificeerd

Al het personeel van A.B.Clean beschikt over het certificaat “Veiligheid Voor Aannemers” 1 en/of 2

VCA Gecertificeerd
Veiligheid Voor Aannemers